• S3
  • S4
  • S5

Welkom bij Bed & Breakfast Annaweg 6.

Deze kleine B&B in St Idesbald, een deelgemeente van Koksijde, ligt in een typische villawijk van de Belgische westkust, op 8 minuten wandelen van het strand, en 10 minuten rijden naar de E40. Een ideale, rustige, moderne stek om van de zee, de westkust en de westhoek te genieten.

Uw gastvrouw, An, is na meer dan 20 jaar in Londen, terug naar haar geboorteland gekomen en heeft een villa uit het midden van de vorige eeuw vernieuwd. Het nieuwe gastenverblijf biedt twee ruime, comfortabele slaapkamers aan, elk met privé badkamer en terras. Bovendien hebt u als gasten toegang tot uw eigen ontbijtruimte/zitkamer met haard en kitchenette die uitgeeft op een tuinterras: alles wat men nodig heeft om op een comfortabele manier tot rust te komen.

Met zijn musea, natuurgebieden, toeristisch erfgoed en culinair hoogstaand aanbod is Koksijde een ideale bestemming voor een lang weekend of een ontspannende midweek. Het vormt eveneens een perfecte uitvalsbasis voor de fietser die via de duinen het achterliggende polderlandschap kan ontdekken met zijn vele mooie dorpen en verborgen plekjes. Met de wagen bent u zo in Brugge en Ieper en kunt u een rijkdom aan historiek en erfgoed exploreren. Kortom, een ideale bestemming.

Of u voor één nacht of een langere periode blijft, uw gastvrouw, die tevens gidsbeurten leidt in de Duinenabdij, zal u graag bijstaan in uw selectie van activiteiten, bezienswaardigheden en verborgen plekjes. Ze kan u ook helpen om de lokale culinaire specialiteiten, eet- en drankgelegenheden te vinden. Neem gerust contact op indien u vragen hebt vóór of tijdens uw bezoek. An zal ze met plezier beantwoorden.